Feesten & partijen

Iets vieren doe je samen. Of je nou met zijn tweeën komt of dat je 149 gasten mee wilt nemen, wij bieden ruimte, programma en faciliteiten op verschillende plekken in het gebouw aan. Een trouwerij, een babyshower, een verjaardag, een jubileum of gewoon samen zijn. Cissy en Emma denken graag met je mee. Ze helpen je graag om zorgeloos te kunnen genieten van je feest!

Restaurant & Grand Café Z is onderdeel van het Z gebouw.

Verjaardag

Of je nu 16 of 60 wordt, er is plek in Z. In verschillende ruimtes hebben we een bar waar we de lekkerste drankjes kunnen serveren. Ook kunnen we de ruimte feestelijk aankleden naar jouw wensen. 

Baby shower

Een baby op komst? Dan is dat zeker een reden voor een feestje. Met een groep vriendinnen of familie, lekkere drankjes en hapjes. Voor jong en oud, geheel in afstemming met jouw voorkeur.

Familieborrel

Geheel verzorgd genieten van een familie-samen-zijn. Van borrel tot buffet. Dansen, spelletjes of gewoon genieten van taart en gebak. Jij bedenkt het, Cissy en het team helpen bij de organisatie.

Pensioenfeest

Zit het harde werken erop, dan is het tijd voor een feestje! Van de ruimte tot de drankjes en hapjes. Het gehele feest kan afgestemd worden op jouw wensen. Zo hoef jij op je pensioenfeest alleen nog maar te genieten.

Teamborrel & Team-uitje

Wil je jouw team in het zonnetje zetten of heb je een reden om iets te vieren met een dagje uit? Samen met het team zorgen wij ervoor dat jullie geheel verzorgd genieten van een dagje geen werk.
Sluit Menu