Dineren bij Z

Samen met jou gaan we op een culinair avontuur. Dit betekent dat je kiest uit een aantal gangen, 2 tot 5 gangen. Het team op de vloer vraagt je of er rekening gehouden moet worden met allergieën en of je echt iets niet lust. Het keukenteam zorgt vervolgens voor een verrassend en smaakvol diner.

Met het bijpassende wijnarrangement van Sita en het bijpassende bierarrangement van Paul verzorg je voor jezelf een extra laag in een verrassende en smaakvolle reis.

Restaurant & Grand Café Z is onderdeel van het Z gebouw.
Voor reserveringen vanaf 20 personen kan je ons bellen op 058- 204 52 18 of een e-mail sturen naar team@grandcafez.nl

Culinaire verrassingen

Restaurant & Grand Café Z valt op door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat doen we door andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.

Dieet wensen

Chef Martijn en zijn team kunnen met verschillende dieetwensen of allergieën rekening houden, waaronder vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en biologisch. Graag hoort het team als je een wens hebt, want dan kunnen we er rekening mee houden. Dit kun je aangeven bij de reservering.

Wijnarrangement

Sita heeft een liefde voor wijnen en die deelt ze graag met jou. Dus om de smaakbeleving nog optimaler te maken, hebben we in Z ook een bijpassend wijnarrangement. Vraag naar de bijpassende wijnen en het team zorgt voor de juiste combinaties.
Sluit Menu