eten & drinken

Kom binnen en schuif aan. Neem je vrienden, familie of collega’s mee. Culinair en smaakvol uit eten tijdens het diner, lunch en ontbijt. Je kunt ook uitgebreid borrelen, met hapjes, speciaal bieren geselecteerd door Paul en exclusieve wijnen geselecteerd door Sita.
Restaurant & Grand Café Z is onderdeel van het Z gebouw.

Culinaire verrassingen!

Restaurant & Grand Café Z valt op door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat doen we door andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.

Dieet wensen

Chef Martijn en zijn team kunnen met verschillende dieetwensen of allergieën rekening houden, waaronder vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en biologisch. Graag hoort het team als je een wens hebt, want dan kunnen we er rekening mee houden. Dit kun je aangeven bij de reservering.

Wijnarrangement

Sita heeft een liefde voor wijnen en dat deelt ze graag met jou. Dus om de smaakbeleving nog optimaler te maken, hebben we in Z ook een bijpassend wijnarrangement. Vraag om bijpassende wijnen en het team zorgt voor de juiste combinaties.

Dineren

Tijdens het unieke diner ga je culinair uit eten. Kies 2 tot 5 gangen. Martijn en het keukenteam houden rekening met allergieën of ingrediënten die je niet lust. Vervolgens bereiden zij een smaakvol gerecht. Maak je verrassende diner compleet door te kiezen voor een bijpassend wijn- of bier arrangement!

Ontbijten & lunchen

Met je vrienden, je afspraak of met je familie. Chef Martijn en het keukenteam hebben voor een aantal vertrouwde klassiekers gekozen en voor de speelse genieters heeft hij gerechten bedacht met een originele insteek. Maak het af met een verse jus, huisgemaakte smoothie, huisgemaakte cocktail of passende wijn!

Borrelen

Verwen jezelf en je gezelschap met een uitgebreide borrelplank of één van de door Paul geselecteerde speciaalbieren, Hamilton’s cocktails of Sita’s wijn selectie. Heb je iets speciaals te vieren en wil je met een grote groep komen? Dan neem je contact op met Cissy. Zij helpt je bij een avond zorgeloos borrelen.
Sluit Menu